Hållbar och Havsnära Välgörenhets Yoga

Följ med på Skärgårdsidyllen Ocean Yogas morgonyoga vid havet och gör samtidigt en god gärning. Förutom att du mjukar upp dig själv och får en härlig start på dagen, har du möjlighet att bidra med valfri summa till den ideella föreningen Hållbar Skärgård!

Passar både dig som vill prova på yoga och du som yogat ett tag. Ta med dig yogamatta/ liggunderlag/ handduk eller något annat som du tycker funkar och gärna en filt. Om du vill, tar du även med badkläder, då du kommer vara är rätt vid havet.

Istället för att betala ordinarie 150 sek/ 60 min yoga, swishar du över valfritt bidrag till den ideella föreningen Hållbar Skärgård.

Hållbar Skärgård jobbar för en skönare skärgård med bättre infrastruktur, fler solcellsdrivna mulltoaletter på välbesökta öar och en framtida organisation som skall drifta, underhålla och utveckla skärgården med avstamp i Tanumskusten och med en ambition att kunna växa i alla riktningar. Du kan läsa mer om föreningen här; www.hallbarskargard.se

Skärgårdsiydllen Kayak & Outdoor har även yogamattor & tillbehör för försäljning, inte på plats, men i Skärgårdsidyllens lokaler på Grönemadsvägen som är öppen utifrån tidsbokning.

Vår yogalärare är Ingela Holgersson, certifierad yogalärare med inriktning Hatha, Yin och SUPyoga genom Yoga Alliance.
Telefonnummer: +46 708 12 20 29

Med reservation för ändringar, därav anmälan.
Ocean Yoga är en del av Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor

Information:

Tid: Tisdag 4 aug och torsdag 6 aug kl 8:30 – 9:30
Ändringar publiceras på www.facebook.com/OceanYogaSweden

Plats: Kullgrens Brygga (finns på Google Maps), Grönemad strax utanför Grebbestad.

Anmäl dig till info@skargardsidyllen.se
Eller chansa med drop-in, om du är ute i sista sekund.

Swish Hållbar Skärgård 123 038 51 61
Meddela på plats att du ingår i Västerhavsveckan.
Vid regn ställer vi in.