Strandbiblioteket i Sillvik

Strandbiblioteket ligger beläget vid Sillviks badplats, med utsikt mot havet. Den inredda containern har dekorerats och fyllts med böcker för stora och små, spel och pyssel som badgästerna kan låna. Vi erbjuder även både teatrar, workshops och andra evenemang för de yngre besökarna.

Strandbiblioteket bemannas av medarbetare från Trulsegårdens och Torslanda bibliotek och är öppet tisdag till lördag klockan 11-17 hela sommaren fram till och med den 17 augusti.

Aktiviteter under Västerhavsveckan:

Under Västerhavsveckan kommer konstnärsgruppen Sepandarmaz till oss! Den 13/8 kl. 12-16 håller dem i en spännande workshop, där du får prova på att skapa ljuv musik ifrån havet. Havets musik
Av insamlat skräp ifrån havet får du tillverka ditt alldeles egna musikinstrument. Workshopen avslutas med att vi skapar musik tillsammans. 
Utöver denna workshop kommer vi att ladda upp med Västerhavsveckans tipspromenad med havstema, där du har chans att chans till att vinna fina priser.

Vi kommer också kunna låna ut redskap som håvar och strandkikare som man kan upptäcka livet vid strandkanten med.  Självklart plockas såklart även spännande böcker om havet för stora och små fram. ​

Information:

Tid: tis 10 aug – lör 14 aug kl.12.00-16.00
Plats: Sillviks badplats, Lillebyvägen 155, Torslanda