smogendyk

Smögen Dyk

Smögen Dyk, dykcentret med några av Sveriges bästa dykplatser bara några minuter bort med båt!

Vårt dykcenter ligger längst ut i kustbandet, på Kleven utanför Smögen, i en skyddad vik. Vi har fin dykning direkt från bryggan och erbjuder båtutfärder för att komma ut till de andra fina dykplatserna. Vanligtvis tar en tur 1,5 timme och ni kan njuta av en god lunch mellan dyken.

Vi har fin dykning direkt utanför bryggan i vår vik och vår dykbåt, Brandskär 28, tar oss snabbt och bekvämt ut till dykplatserna. Mellan dyken avnjuter man med fördel en god lunch ute i solen om vädret tillåter. Om vädret inte står på vår sida har vi fina lokaler där man kan umgås under ytintervallet.

Sommarsnorkling i Västerhavet

Under sommaren har du möjlighet att snorkla i havet utanför vårt dykcenter. Viken är perfekt att snorkla i då det är grunt, man kan ligga på ytan och få se en massa djurliv. Vi har allt du behöver både till uthyrning och försäljning. 

Havskajaker

Vi har 11 havskajaker som vi hyr ut. Paddling är ett underbart sätt att ta sig runt i vår vackara skärgård. Våra kajaker är stabila och lämpar sig väl för nybörjare. Efter en kort introduktion hjälper vi er att komma iväg och all utrustning som krävs ingår.

Våra aktiviteter under Västerhavsveckan:

Snorkling utanför Smögen

Kajakpaddling utanför Smögen

Provdyk utanför Smögen

Universeum och Göteborgs Naturhistoriska Museum på Smögen

Nudingar från Sverige och tropikerna – en föreläsning


Information:

www.smogendyk.se
Kleven, Källgatan 4, Smögen
info@smogendyk.se
Tel: 0730-53 74 75