Mareblå & Havsguiderna

Vi på Mareblå & Havsguiderna brinner för att ge dig en unik upplevelse. I västkustens fantastiska miljö erbjuder vi aktiviteter och smakupplevelser som ger dig ett minne för livet. Lämna all planering och bokning till oss så skräddarsyr vi en upplevelse som passar just er.

På Mareblå & Havsguiderna har vi gedigen erfarenhet av att anordna event i havsnära miljöer. För oss är det viktigt med personlig service och vi har under våra år blivit bra på att anpassa våra aktiviteter och event efter behov och efterfrågan. Vi strävar alltid efter att ge dig som kund en unik upplevelse och ett minne för livet, oavsett om det är tillsammans med dina kollegor eller kunder.

Ta kontakt med oss och berätta om er önskemål och behov så sköter vi allt från planering till genomförande.

 

 

Här nedan hittar ni ett urval upplevelser att välja mellan eller kanske bara inspireras av. Alla upplevelser går att skräddarsys så att de ska passa just dig. Har ni andra idéer och önskemål är ni varmt välkomna att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att möta era behov och önskemål genom att ta fram en helt skräddarsydd upplevelse. Vi hjälper er även att sy ihop er konferens längs Västkusten, med eller utan boende.

Exempel på upplevelser:

Upplevelsetur
Fisketur
Räkfrossa
Måseskärs fyr
Sjöbodstur
Makrillrace

Våra aktiviteter under Västerhavsveckan:

Båttaxi Käringön-Måseskär

Information:

Lennart Nilsson
031 – 88 19 91
+46 (0) 706 24 90 17

lennart@mareblahavsguiderna.se

www.mareblahavsguiderna.se