asasliden

Foto G.Assner/Kungsbacka kommun

Åsa 365

Samhällsföreningen Åsa365 – vars vision är ett levande och attraktivt Åsa med omnejd, trehundrasextiofemdagar om året. Detta innefattar engagemang inom bl Kattegatts Kustvattenråd för bevarande av stränder, bad och vattenkvalitet längs Åsa-kusten.

Föreningens målsättningar fastställs av alla som vill någonting med Åsa och sedan är tanken att ÅSA 365 ska finnas där för att stötta, hitta samarbeten, hjälpa och driva aktuella projekt och frågor.

Det kan handla om allt från initiativ som utvecklar turistdestinationen Åsa till aktiviteter som bidrar till ett levande centrum eller frågor som borde väckas hos Kungsbacka kommun.

För privatpersoner och familjer anordnas medlemsträffar där vi som samhällsförening informerar om aktuella frågor som ÅSA 365 driver. Dit är du som medlem förstås välkommen för att lyssna och komma med idéer och tankar för hur du tycker att Åsa kan göras till en bättre plats.

Inom ramen för ÅSA 365 finns också ett nätverk som består av företagare, föreningar och organisationer som verkar i Åsa med omnejd. Nätverket anordnar bland annat frukostträffar dit man som medlem är välkommen en gång månaden.

Våra aktiviteter under Västerhavsveckan:

En hyllning till Havets Gudinna – kustpärlan Åsa

INSTÄLLD!

Information:

Kontakt: info@åsa365.se

Facebook
logo Üsa365