friluftsfrämjandethVälkommen ut tillsammans med oss!

Friluftsfrämjandet är Sveriges största friluftsorganisation med ca 82 000 medlemmar. Våra tusentals ideella ledare guidar varje år barn och vuxna ut på små och stora äventyr. Vårt fokus ända sedan år 1892 när allt startade är att uppleva friluftsliv med hjälp av glädje, kunskap och säkerhet. Genom våra lokalföreningar kan vi erbjuda Sveriges bredaste utbud av friluftsaktiviteter.

Våra ledare guidar dig vad gäller friluftsliv, allemansrätt, teknik, säkerhet och mycket mer. Vi erbjuder skidskolor, långfärdsskridsko, paddling, klättring och vandring, cykling, geocaching, snöskor och stavgång.

Friluftsfrämjandet Lerum: Lerum är fullt av sjöar, åar och fin natur! Vi ledare och aktiva i Friluftsfrämjandet Lerum är experter på att ta vara på den fina natur som finns runt omkring oss. Allt från stilla vandringar till paddling i höga vågor.

Lerums lokalavdelning skall ses som den naturliga knutpunkten för friluftsliv i Lerum, gammal som ung. Gå gärna med i vår Facebookgrupp, Friluftsframjandetlerum.

Våra aktiviteter under Västerhavsveckan:

Prova på kajakpaddling vid Hinsholmskilen