Sommarboken på Strandbiblioteket i Sillvik

Årets tema för sommarboken är Under ytan. Är du 8-12 år och gillar att läsa, pyssla, fika, vara med på tipsrundor och prata om böcker du läst? Då är sommarboken något för dig!​​ Vid regn kan aktiviteter komma att ställas in. Håll koll på Strandbibliotekets facebook-sida eller kontakta oss för aktuell information.
Tid: Sön 4 aug  kl. 14.30-16.00

DET HEMLIGA! 8-12 år Jobbiga känslor, elaka tankar, konstiga fantasier, alla döljer något. I den här workshopen med författaren Malin Eriksson undersöker vi med ord och bild olika fantasipersoners dolda hemligheter. Malin Eriksson har själv skrivit många böcker om känslor, relationer och hemligheter. Begränsat antal platser. Biblioteket bjuder deltagarna på fika.
Tid: Måndag 5 aug kl. 13-14.30

.

EN VÄRLDSOMSEGLING UNDER HAVET – TEATERFÖRESTÄLLNING 7-12 år Ett okänt monster har dykt upp i de sju haven. En modig besättning får i uppdrag att hitta odjuret och döda det. Men när de väl hittar det, inser de att monstret inte är något djur alls… Vi får möta den gåtfulle Kapten Nemo som tar med besättningen på en fantastisk och farlig undervattensresa. Denna nya bearbetning av Jules Vernes klassiska science fiction-verk från 1870-talet är skriven och framförd av skådespelare från Göteborgs Stads Kultursommarjobb.

Tid: Ons 7 aug kl. 15.00 & 16.00 

Sommarboken på Strandbiblioteket. Vi har böcker om havet och djuren som lever i våra hav. Den 11 augusti kan du komma in på fiskpyssel kl. 13.00 eller kolla in vår tipspromenad med havstema kl.14.30. Då är också Västerhavsveckans havsverkstad på plats under hela dagen
Tid: sön 11 aug kl.11.00 – 17.00

Information:

Tid: söndag- torsdag kl.11-17
Plats: Sillviks badplats, Torslanda

Kolla facebook för senaste program