Båttur till Tylön

Välkommen att besöka Tylön och Tylö fyr. Aktiviteten arrangeras tillsammans med Svenska fyrsällskapet, Länsstyrelsen och Halmstad ornitologiska förening.

Tylön erbjuder även fina badplatser, ta gärna med egen matsäck men glöm inte att ta hand om skräpet. Fika finns att köpa i fyrvaktarbostäderna.

Naturguidning båda dagarna, samling vid Tylöns stenbrygga.

Information:

”Besök Tylön” inställt på grund av hårda vindar

Tyvärr kommer arrangemanget på Tylön i helgen att behöva ställas in på grund av alltför hårda vindar.

Det är tråkigt då vi är många som har sett fram emot detta. Våra naturguider som skulle medverkat i evenemanget är ledsna att evenemanget inte blir av men vi får konstatera att vi tyvärr inte styr över vädrets makter. Just nu tittar de inblandade organisationerna på möjligheten att genomföra evenemanget en annan helg, besked om detta kommer i så fall senare. Vi kommer då att informera om detta på vår webbsida och Facebook.

Den som redan köpt biljett till själva fyrvisningen kan kontakta Halmstad Tourist Center på 035-12 02 00 eller info@tourist.halmstad.se.

Tid: Lördag och söndag 5 och 6 augusti, avgångar från kl 08:30 – 18:00. Restid ca 10 min. Återresan är inte schemalagd, köprincip tillämpas.
Plats: Samling Trången, kör mot Tylösand och vidare på Tjuvahålsvägen tills dess slut. Från parkering finns vägvisning till avgångsplatsen.

Bokning: Halmstad Tourist Center eller på www.ticketmaster.se
Pris: Vuxen 299 kr per person, barn 8-12 år 99 kr per person. Specialerbjudande för Västerhavsveckan: Vid Tylöns fyrvaktarbostäder bjuder vi på kaffe